Facebook

Stai în legătură cu noi!

În cursul zilei de luni, 15 mai 2023, Directorul General al ADS – Agenția Domeniilor Statului, domnul Sava George a participat în calitate de speaker la panelul dedicat agriculturii și industriei alimentare, un eveniment desfășurat în cadrul sălii Comisiei de Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților.

Acest panel a reunit sub umbrela summitului “Bucharest Leaders’ Summit: the Future is Now” persoane cu experiență și un rol decisiv în agricultură și industria alimentară, atât din punctul de vedere al instituțiilor publice și al Statului Român, cât și din punctul de vedere al industriei private. Dezbaterile au atins subiecte importante și sensibile, așa cum veți vedea și în înregistrarea acestui panel postat pe pagină oficială de Facebook a Agenției Domeniilor Statului.

Mulțumim organizatorilor, Grupul de Presa MediaUno pentru eforturile depuse în organizarea acestor evenimente deosebite și pentru ocazia creată de a aduce la aceeași masă mediul public și cel privat

Skip to content